Mанастир Ћелије

Издавачка
делатност

Нарочите пажње је вредна издавачка делатност Манастира, где је од 1970. године до данас штампано око 80 наслова са 300 000 књига које су у времену после другог светског рата одиграле значајну улогу духовног препорода српског народа у правом упознавању са својом вером, историјом и духовним наслеђем, нарочито делима Аве Јустина и Владике Николаја. Штампају се не само књиге, већ и иконе иконице, крстићи, касете духовне музике, са ангелским појањем Ћелијских монахиња.

+ + + + +

Дела Оца Јустина, укључујући и
12 томова Житија светих, можете купити у:

Манастиру Ћелије код Ваљева,
тел: 014/3519-716

Ново издање Великог Молитвослова – Великог Требника

Са благословом Светог Архијерејског Синода штампа се ново издање Великог Требника, овог пута под његовим изворним предањским називом – Великог Молитво-слова. 

Благодарећи уреднику овог издања Епископу Атанасију умировљеном захумско-херцеговачком, који је својом ревношћу и марљивошћу припремио и допунио ово издање Требника, у издању манастира Ћелије изашла је ова богослужбена књига.

Kњиге могу да се купе у Манастиру Ћелије или у нашој књижари у Београду – Задужбина Свети Отац Јустин Ћелијски, ул.Цара Душана 43, 011/ 328-5029; Радно време: 12-19 ч. (осим суботом, недељом и празницима).

Помози нам вишњи Боже 

Хор монахиња Ћелије